Karin Scholten is een enthousiaste, resultaatgerichte en zeer betrokken consultant die van aanpakken houdt.

Zij heeft ervaring op het gebied van het analyseren en optimaliseren van processen. Ook op het gebied van implementatie van gewijzigde processen, en de systeemondersteuning daarbij, heeft zij kennis en ervaring.

Zij is een echte teamspeler die van een pragmatische aanpak houdt. Zij heeft brede interesse en zal er alles aan doen om de gestelde doelstellingen te realiseren, waarbij zij de menskant ook goed in de gaten houdt. Zij vindt het prettig om zelfstandig te kunnen werken in een rol die veel afwisseling biedt.

De kracht van Karin ligt in haar analytisch denkvermogen, zich snel kunnen inleven in verschillende situaties en het pragmatisch aanpakken van de uitdagingen die op haar pad komen. Ze houdt zowel de belangen van de business als van IT daarbij in de gaten. Dit in combinatie met haar toegankelijke persoonlijkheid maakt dat ze snel ingezet kan worden in diverse rollen. Communicatief is zij sterk, wat ze combineert met haar resultaatgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat hoog in haar vaandel.

De kwaliteiten van Karin Scholten komen het beste tot hun recht in rollen die vragen om een pragmatische aanpak van problemen in complexe omgevingen, waarbij sprake is van impact op diverse terreinen. Ze functioneert uitstekend in breed samengestelde projectteams, waarbinnen ze zelfstandig haar aanpak kan bepalen.